Sten, kristall och fossil | Samarbetspartners | Sitekarta

Samarbetspartners

Friskvårdscoacherna, Swami Dhyan Giten, GEO läromedel, Kristallrummet


Friskvårdscoacherna

Friskvårdscoachernas vision är att skapa ett friskare och mer välmående Sverige, därför har vi samlat de bästa terapeuterna under ett och samma tak. Vi är idag det friskvårdshus i norra Storstockholm som har störst bredd på terapeuter. Som företagare har du även möjlighet att få en terapeut som besöker er arbetsplats.

Alla terapeuter har för sina yrken adekvata utbildningar. Alla är medlemmar i respektive branchorganisation och har därmed de försäkringar som ger dig som kund trygghet. Alla terapeuter genomgår dessutom fortlöpande vidareutbildningar inom sina yrken.
Förutom de tjänster jag erbjuder kan vi ge dig alternativ till det som just Du behöver som kiropraktik, friskvårdskonsultationer, massage, medicinsk fotvård, kinesisk medicin, formgjutna skoinlägg m.m. Läs mer om Friskvårdscoacherna och vad vi erbjuder på www.fvc.nu


Swami Dhyan Giten

Swami Dhyan Giten, terapeut, handledare och författare, har mer än 20 års erfarenhet av individuell konsultation och av undervisning i medvetenhet och meditation. Han har studerat både modern psykologi och klassiska metoder för medvetenhet och meditation i USA, Italien, Sverige och Indien. Han har utvecklat Varandets psykologi, som är en unik syntes mellan modern västerländsk psykologi och psykoterapi samt österländska metoder för medvetenhet och meditation. Läs mer på www.giten.net


GEO läromedel

Jag träffade Karl Erik Perhans när det var småföretagarmässa i mars 2011 i Sollentuna och har sedan dess varit återförsäljare av olika slags stenar, fram för allt kristaller, Pauasnäckor, selenit och fossil. Även undervisningsmaterial såsom stensamlingar med informationshäften. Han är en enorm kunskapskälla, och han delar gladeligen med sig till andra.

1989 startades företaget och drivs av Karl-Erik Perhans, geograf, f.d. universitetsadjunkt vid institutionen för naturgeografi och kvartärgeologi vid Stockholms universitet. Verksamheten i företaget utgörs främst av framställning av olika slags läromedel för naturgeografi och naturkunskap men även av bl.a. studiedagar, föredrag och granskning av läroboksmanus. Läs mer på www.geolaromedel.se


Kristallrummet

Mitt första besök på Kristallrummet var för 24 år sedan, just på Västerlångatan som omnämns på deras hemsida under rubriken 20 års jubileum, då jag flyttat till Sollentuna norr om Stockholm. Jag blev helt betagen av alla vackra kristaller, stenar och andra föremål som de sålde. Under åren har det varit minst två besök per år innan jag beslöt mig för att bli återförsäljare. Beslutet tog jag under julen 2010 och har nu ett fint, i förhållande till dem, litet lager av det mesta som de erbjuder.

Från deras hemsida
20 år med ädelstenar, smycken, skönhet, glädje och kraft! Kristallrummets butik på Västerlånggatan 21 i Gamla Stan slog upp portarna 1:a mars 1990. Då hade vi redan sålt kristaller och ädelstenar på utställningar bl.a på Café Pan på Götgatsbacken i Stockholm men även på mässor runt om i Sverige. I den då lilla världen av meditatörer, schamaner, yogis och andra vanliga människor som ville känna och uppleva med hjärtat, var det en stor händelse. Vi fick många besök av fantastiska kunder som placerade ut tur-klistermärken, bad böner, tände rökelser och över huvud taget önskade oss väldigt mycket lycka till. Trots det var försäljningen den första veckan runt 800 kr (om jag minns rätt).

Vår kärlek och fascination av ädelstenarnas alla egenskaper har hela tiden varit central. Så många gånger vi har stått och beundrat en ädelsten, drabbade av den kärlek som jorden skänker oss i form av gnister, magi, ljus och ett ständigt hoppfullt budskap.

Häng med in i framtiden! Kärlek, frid och glädje önskar jag er!
Kristallrummet genom Vanya


Läs mer på www.kristallrummet.se